Kurs og seminarer


VELKOMMEN TIL IMLs JUBILEUMSSEMINAR 2018: 

Relasjoner som skaper rom for muligheter

Hvordan bygger vi relasjoner som skaper muligheter? Hva er relasjonenes betydning for vellykket utvikling i en tid preget av digitalisering og endringer?

IML har i 20 år arbeidet med utvikling av personer, relasjoner, grupper og organisasjoner. Teknologiutvikling og digitalisering, nye eierkonstellasjoner og styringsmodeller, tydeligere forventninger om påvirkningsmuligheter og autonomi fra ansatte, samt høy kvalitet på arbeidsplassens arkitektur er blant temaene som preger utviklingen. Vi tror at uansett tematikk og utfordring, så er evnen til å etablere, utvikle og korrigere arbeidsrelasjoner grunnleggende og vesentlig. Ingenting er mulig uten funksjonelle relasjoner! Så hvordan bygger vi relasjoner som skaper muligheter?

Vi har valgt å legge jubileumsseminaret til Operaen. Det er ikke tilfeldig. Når DNO&B skaper kunst preges det av både energi, emosjoner, relasjoner og kompleks samhandling. Bygget er skapt for å gjenspeile og utvikle organisasjonen, for å skape gode rom for utvikling og produksjon. Her legger både arkitektur og organisasjon rammer og føringer for det relasjonelle.

Gjennom spennende foredrag, workshops og smakebiter fra Operaens kunstneriske produksjon, vil seminaret fokusere på relasjoners betydning for resultatoppnåelse og inspirere til hvordan du kan realisere nye muligheter i din organisasjon.

Vi ønsker velkommen til en spennende og lærerik dag!

Tid:  10. januar 2018,  kl. 9.00-16.30

Sted:  Den Norske Opera & Ballett, Kirsten Flagstads plass 1, 0150 Oslo

Pris:  3 250,- inkl. servering  (lunsj og forfriskninger)
Early bird: 2 750,- ved påmelding innen 3. november 2017

Påmelding:  Påmelding senest 5.januar 2018

Navn *
Navn
Vennligst fyll inn fakturaadresse og evt. referansenr./koststed