Hvordan skape tillit i en tid av mistillit?

I samarbeid med våre samarbeidspartnere i Skandinavia har vi gleden av å invitere til Relasjonell Koordinering Roundtable Conference i København i oktober 2017. Årets tema er "creating trust through trust-based relationships".

Relasjonell koordinering er en faglig og metodisk tilnærming som øker kvalitet og effektivitet i tverrgående arbeidsprosesser. Denne årlige konferansen er et fagforum hvor praksis og forskning møtes. Den nyeste forskningen og utviklingen innen Relasjonell koordinering blir presentert og drøftet. Konferansen er et godt sted for å dele erfaringer og bygge faglige nettverk for de som er interessert i å utvikle samarbeid på tvers.

For mer informasjon om årets konferanse, Relasjonell koordinering og Relational Coordination Research Collaborators (RCRC) på                                  https://rcrcconnect.org/2017-roundtable/  (OBS!Påmelding og registrering til konferansen skjer kun gjennom denne nettsiden)

IML vil ta initiativ til å organisere felles møtearena for de norske deltakerne både i forkant og i etterkant for å øke utbytte av konferansen. Følg gjerne vårt arrangement på Facebook for oppdateringer.