IML - når du skal utvikle ledelse, medarbeidere, organisering og arbeidsmetoder!

Vi søker etter flere seniorkonsulenter!

IML er i vekst og trenger flere folk. Vi ser etter deg som har solid og relevant formell kompetanse og konsulenterfaring. IML er et partner-eiet selskap med store oppdrag i offentlig og privat sektor innenfor bl.a. organisasjonsutvikling, lederutvikling og samhandling.

Interessert? Ta kontakt med daglig leder Sverre Roos Mangrud (mail sverre@iml.no/ tlf. 41 17 00 58), ev. partner Liza A. Havtun (mail liza@iml.no/tlf. 91 11 53 55).

OM IML

IML - Institutt for Medskapende Ledelse AS  er et konsulentselskap som tilbyr prosesskonsultasjonstjenester til private og offentlige virksomheter. IML ønsker å være en samarbeidspartner for organisasjoner og grupper, ledere og medarbeider som søker utvikling og endring.

Vi mener at refleksjon skaper læring, læring skaper utvikling, og utvikling skaper robuste organisasjoner.
Gode organisasjoner skaper et godt samfunn.

Vårt oppdrag er å bidra til at våre oppdragsgivere lykkes. Samtidig skal våre bidrag være til gang for samfunnet vi lever i.  Vi har tre verdier som skal prege oss i alt vi gjør: 

 •  Raushet
 •  Dedikasjon
 •  Kvalitet

Vår metode er prosesskonsultasjon og vår utgangspunkt er at:
 •  eksisterende ressurser er utgangspunktet for utvikling
 •  utviklingen fostres av energi, vilje, mot og kunnskap
 •  involvering og myndiggjøring er grunnlag for varig endring

Dette er hva vi kaller medskapende!

I all vår tilnærming bygger vi på evidensbasert viten. Vi legger til grunn forskningsresultater for vår praksis og vi er kontinuerlig opptatt av mål og resultatoppnåelse, samt at vår bistand skal ha den forventete effekt. 

IML jobber tverrfaglig og skreddersyr oppdrag for deg og din bedrift.
Vi er opptatt av utvikling og resultater. Vår kjernekompetanse er innen organisasjonsutvikling, lederutvikling, ledergruppeutvikling, individuell utvikling og relasjonell koordinering. Les mer om hva vi gjør.