Julehilsen

Det seiler en mann langs den norske kyst. Egentlig skulle han seilt jorden rundt, alene og uten å gå i land. Han brukte 7 år på å bygge båten, har seilt et langt liv i krevende farvann og tatt med seg verdifull lærdom fra både hav og land.

Å seile jorden rundt, alene og uten å gå i land, må kunne kalles å sette seg krevende mål. Det var planen til Jan Eirik Breen. Det er det bare en håndfull mennesker som har gjort – og ingen nordmenn. I tillegg satte han seg som mål å samle inn 1 mill til utdanningsfond for barn og ungdom.

Jan Erik måtte endre planen om å seile jorden rundt rett før avreise. I stedet ble den en tur langs norgeskysten, en krevende tur i seg selv. Og innsamlingsmålet har han tatt med seg langs norskekysten. Jan Eirik samler inn midler som går til organisasjonen Impande (www.impande.com).  IML er en av mange bidragsytere. Du kan følge hans reise på Leviata.no.

I 2014 tok vi selv noen veivalg. De ikke kan måle seg med Jan Eirik Breens, men for oss var de viktige og avgjørende; vi restrukturerte eierskapet for å kunne bygge langsiktig og godt, ansatte flere konsulenter og investerte i faglig nyutvikling. Og vi ser at grepene som ble tatt gir resultater. Vi gleder oss over samarbeid med varierte og samfunnsviktige aktører og oppdragsgivere, spennende prosjekter i det private næringslivet, faglige utfordringer og ett godt kollegafellesskap som løfter i fellesskap.

I vårt arbeid møter vi mange målrettete, ambisiøse og dedikerte ledere og medarbeidere. Vi er takknemlige for de treff, samtaler og erfaringer vi får ta del i, for den tillitt vi blir vist og for de resultater som oppnås i de ulike virksomhetene. Det er mange reiser, og vi gleder oss over å få være med på noen av disse.

Vi ønsker deg en God Julehøytid og et GODT 2016. Takk for godt samarbeid i 2015!