AS3 og IML Header-01.png
 

AS3 NORGE KJØPER IML

AS3 ble etablert i 1989 og er Nordens ledende rådgivningsaktør innen karriererådgivning, ledertrening og coaching. 
AS3 har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og organisert med et felles corporate senter i Århus med fellestjenester innen finans, IT, Facility, HR og et eget Academy.  
 
AS3 i Norge ledes av Einar Wergeland-Jenssen, organisasjonspsykolog med 25 års erfaring innen leder- og organisasjonsutvikling.
Einar var med å starte IML sammen med selskapets grundere, Rolf Olsen og Jan Henrik Bjørnstad, i 1997. Han arbeidet i IML fra 1997 – 2001.
Sammen med partner og Salgs- og Markedsdirektør Bjørn Solend, som grundet AS3 i 2001 i Norge, har Einar drevet AS3 i Norge siden 2012.
 
I løpet av de siste 5-6 år har AS3 i Norge i tillegg bygget opp en portefølje knyttet til digitalt støttet ledertrening og ledercoaching. Målet har vært å gjøre læring for ledere lett tilgjengelig når ledere trenger det i deres arbeidshverdag. Selskapet har gjennom de senere årene investert betydelig i digitalisering av sine tjenester, deriblant utviklet en applikasjon for digitalt levert coaching og rådgivning, karriereportal med alumni funksjon for personer i omstilling, partnerportal for kunder og samarbeidspartnere, samt digital pulsmåling for måling av stress og trivsel i organisasjoner. Denne satsningen fortsetter med full kraft.
 
IML ble etablert i 1997 og har de senere 20 år vært en av Norges mest anerkjente fagmiljøer innen organisasjon- og ledelsesutvikling.
IML har bygget opp en solid kundeportefølje i det Norske markedet, utviklet eget 360-lederevalueringsverktøy, samt inngått flere ulike samarbeidsrelasjoner med spisskompetente miljøer i Norden og globalt.
 
Ved å kombinere AS3s kompetanser innen digital læring med IMLs spisskompetanse og konsepter innen organisasjons- og ledelsesutvikling, er ambisjonen å bygge et innovativt selskap innen organisasjons- og ledelsesutvikling i Norge.
Samlet har vi en betydelig kundeportefølje med høy etterspørsel etter våre tjenester.
 
Claus har arbeidet i IML i 15 år, hvorav 13 år som partner og 10 år som daglig leder. Han bærer således IML arven videre – og går fra 1. august inn som fagansvarlig for AS3 i Norge sin satsning på organisasjons- og ledelsesutvikling, en oppgave han kombinerer med PhD stipendiatstillingen på BI, Institutt for strategi og entreprenørskap. Claus Harald Jebsen trer samtidig inn som partner i AS3 Norge.

 

MED VENNLIG HILSEN

Einar-Wergeland-Jenssen.png

EINAR WERGELAND-JENSSEN

Administrerende direktør
AS3 Norge

Bjørn Solend.png

BJØRN SOLEND

Salgs- og markedsdirektør

Jannecke Bugge.png

JANNECKE BUGGE

Daglig leder AS3 Transition

Claus Harald Jebsen.png

CLAUS HARALD JEBSEN (BEGYNNER 1.AUGUST)

Fagleder for leder og org.utvikling i IML