LIZA

HAVTUN


Partner & seniorkonsulent 

Mobil: + 47 91 11 53 55 

E-post: liza*iml.no

 Liza Havtun er utdannet sosiolog (cand.polit) fra Universitetet i Oslo og byggteknisk ingeniør fra Trondheim. I sosiologiutdannelsen spesialiserte hun seg i arbeid og organisasjon og skrev hovedoppgave om fusjonsprosesser. Liza har arbeidserfaring fra offentlige og private selskaper. Hun har siden 2005 arbeidet med leder-, medarbeider- og organisasjonsutvikling, herunder strategisk HR og omstillinger.I IML er Liza blant annet engasjert i organisasjonsutvikling, lederutvikling og medarbeiderskap, og trives godt i spenningsfeltet mellom systemer og mennesker. Liza har bistått direktorater, spesialisthelsetjenesten, universitet, kunstinstitusjoner, rådgivende ingeniørselskaper, og har en bred innsikt i ulike typer organisasjoner. Hun bistår ledere på alle nivåer, ledergrupper, og hele ledersystemer. Liza er opptatt av at utvikling skal skje i praksis, virke helt ut, og har et bredt utvalg av metoder og tilnærminger å by på inn i ulike prosjekter. I IML har Liza fagansvaret for kurskonseptet Klart Lederskap.

KARI

JØRSTAD
 

Partner & seniorkonsulent 

Mobil: + 47 91 85 44 68

E-post: kari*iml.no

Kari har hovedfag organisasjonspsykologi fra NTNU (cand.polit). Hun har psykologforeningens to-årige fordypningsprogram i organisasjonspsykologi og er Adler Trained Coach.

Kari har jobbet 6 år som konsulent i Human Factors, 10 år i ulike roller i Arbeids- og velferdsdirektoratet og 3 år i TINE. Hun har jobbet med utvikling og gjennomføring av arbeidsmiljøundersøkelser og psykometriske tester og har erfaring fra store endringsprosesser.

 

Kari har erfaring fra ulike roller i store og små organisasjoner, både som intern og eksternkonsulent, prosjektleder, fagansvarlig og leder.

Hun har jobbet mye med utvikling og endring for enkeltindivider, grupper og organisasjoner. Hun har spesialistkompetanse på effektive team. I IML har Kari fagansvaret for vårt mentoringkonsept KMP+

 .

Adresse

Henrik Ibsens gt 42 
0255 Oslo

NORGE

Kontakt

E-post: medskapende*iml.no
Tel: + 47 411 70 058 / 416 93 866

Følg oss

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

 MVA-registrert. Org.nr 979534515 © 2020 IML Institutt for Medskapende Ledelse as