Back to All Events

Sertifiseringskurs i bruk av verktøyet relasjonell kapasitet


  • 4 Riddervolds gate Oslo, Oslo, 0256 Norway (map)

IML inviterer til utviklingsprogram som gir sertifisering i bruk av verktøyet relasjonell kapasitet.

Programmet har som målsetning å gi deltagerne innsikt og praktisk hjelp til hvordan styrke samhandling på tvers i egen organisasjon og mellom organisasjoner, og hvordan legge til rette for endringsprosesser med fokus på økt samhandling. Deltagerne blir sertifisert i bruk av verktøy som kartlegger relasjonell kapasitet. Programmet er bygd opp av tre moduler, totalt 6 dager.

Relasjonell kapasitet som metodikk kommer fra Carsten Hornstrup og Jacob Storch, Joint Action Analytics, i Danmark. IML - Institutt for medskapende ledelse AS er hovedsamarbeidspartner med Joint Action Analytics i Norge.

Les mer om det her eller send mail til medskapende@iml.no.


Earlier Event: September 24
Introduksjon til relasjonell kapasitet
Later Event: October 28
Klart Lederskap